Ondernemers

Wij verzorgen je volledige administratie, waarbij gemak en ontzorgen voorop staan.
De juiste beslissingen kunnen nemen op basis van actuele cijfers is belangrijk. Daarom bieden we online actueel inzicht.
Naast de jaarcijfers stellen we ook de belastingaangiftes op. Denk hierbij aan inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, dividendbelasting, erf- en schenkbelasting.
We verzorgen de loonstroken en arbeidscontracten van jouw werknemers.
We zorgen dat je optimaal gebruik maakt van fiscale voordelen. Ook begeleiden we bij Belastingcontroles.
Onze eigen jurist helpt je bij juridische vraagstukken en geschillen.
Ook verzorgt Forza Adviesgroep
speciale trajecten op het gebied van:
Aanvragen en begeleiden bij financieringstrajecten en kredietaanvragen.
Soms lijkt er geen uitweg. Niets is minder waar. We begeleiden bij herfinancieren, betalingsregelingen en het afkopen van (belasting)schulden.
Begeleiden bij zakelijke conflicten tussen zakenpartners of medewerkers. Als onafhankelijk adviseur werken we naar een werkbare oplossing.
Het kan belangrijk zijn om je merk te beschermen door merkregistratie. Forza adviseert hierbij en verzorgt de registratie.

Financieringen

Samen inventariseren we de financieringsbehoefte maar ook de financieringsmogelijkheden. We begeleiden bij het schrijven en uitwerken van het ondernemingsplan. Het aanvragen van je financiering kan bij de huisbank, maar ook bij andere partijen. Dankzij onze duurzame relaties met verschillende geldverstrekkers, is snel schakelen mogelijk. Dit kan gaan om microkredieten maar ook om grotere financieringsvraagstukken ten behoeve van huisvesting of bedrijfsovername.

Sanering van (ondernemings)schulden

Er zijn veel ondernemingen met een te hoge schuldenlast. Dat levert veel stress en verminderde productiviteit op. Dan is het goed te weten dat we hier vaak iets aan kunnen doen. Samen beoordelen we de levensvatbaarheid van je bedrijf en kijken we waar de kansen en risico’s liggen. Soms ligt de oplossing in een complete herfinanciering van de onderneming. Misschien moet in overleg met de schuldeisers besloten worden of de schulden kunnen worden gesaneerd. Misschien is een WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) een goede oplossing om een faillissement te voorkomen? Hoe dan ook, een levensvatbare onderneming is vaak te redden!

Particulier

Forza helpt bij de aangifte inkomstenbelasting.
Forza helpt het aanvragen van toeslagen en voorlopige teruggaven.
Forza helpt bij de aangiften schenk- en erfbelasting.
Een overlijden is ingrijpend. Forza helpt bij het afwikkelen van de volledige nalatenschap.
Het kan belangrijk zijn om tijdig na te denken over de overdracht van vermogen naar de volgende generatie.